Produkter for bubric daviletto (22)

Château Lalande-Borie

Château Lalande-Borie

Kommentar Slottet Lalande-Borie ble skapt fra bunnen av i 1970 av Jean-Eugène Borie på en tomt på 30 hektar. I dag ledes dette domenet, som raskt har oppnådd et godt rykte, av hans sønn Bruno Borie, som også har ansvaret for slottet Ducru-Beaucaillou. Vinmarken strekker seg over 25 hektar som ligger på den vestlige platået av appellasjonen Saint-Julien, hvor mange andre andre- og tredjecrus fra klassifiseringen i 1855 finnes. Druematerialet består hovedsakelig av cabernet-sauvignon, som utgjør 65% av arealet, etterfulgt av 25% merlot og 10% cabernet franc. I vinmarkene er avkastningen kontrollert, og metodene som brukes er de for bærekraftig landbruk. Høsting skjer for hånd, for moderat ekstraktive vinifiseringer og lagring på fat der ny eik ikke dominerer. Druetyper: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (33%), Cabernet Franc (7%) Produsent: Familie Borie i Saint-Julien-Beychevelle (33250) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trekasse med 12 - 2013
P de Puisseguin Rød 2021 L,M,P Satellites de Saint-Emilion - Rødvin AOP Puisseguin Saint-Emilion

P de Puisseguin Rød 2021 L,M,P Satellites de Saint-Emilion - Rødvin AOP Puisseguin Saint-Emilion

ORIGIN Rødvin fra Saint-Émilion Puisseguin Saint-Émilion-appellasjonen ligger nordøst for den berømte landsbyen Saint-Émilion. Dette historiske vinområdet strekker seg over et kupert område, hvor vinrankene nyter godt av rikelig sollys og kjølige netter, noe som sikrer perfekt modning av druene. Utvalgt av vår ønolog, P de Puisseguin, henter fra et leire-kalkstein terroir for å tilby en fyldig og kjøttfull vin, som representerer prestisjen til Bordeaux-viner. WINEMAKING Tradisjonell vinifikasjon i rustfrie ståltanker. GRAPES Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon TASTING Lys mørk granatrød farge. Fruktig nese med aromaer av solbær, bjørnebær og morellkirsebær. Rund, balansert og vedvarende smak med modne og varme tanniner. FOOD & WINE PAIRINGS Å nytes med biff indrefilet, stekt svinekjøtt med svisker, eller lagret ost. Serveres ved 18°C. AWARDS 2012: Bronsemedalje ved IWC 2013.
Enkelthen Braucol - Viner

Enkelthen Braucol - Viner

En naturlig vin laget på en innfødt druesort og med en original vinifikasjon. Hvem kan si det bedre? Enkelthen Braucol, det er ferske bringebær og en vakker krydret struktur: gurkemeie, spisskummen og et hint av tonkabønne. Domaine: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation: GAILLAC Region: SØR-VEST Farge: Rød Druetyper: Braucol Dyrkingsmetode: Økologisk omstilling Karakter: lett / fruktig Innhold: 75cl Sulfinnhold: svært lite eller ikke svovlet Årgang: 2019
BURGUND - RØDVIN

BURGUND - RØDVIN

Coteaux Bourguignons Domaine De La Tassee D'Or Oppfølging 12,50% 75 cl 2018
Serafini & Vidotto - Montello og Colli Asolani - Klosterets Rød 2017

Serafini & Vidotto - Montello og Colli Asolani - Klosterets Rød 2017

Vinen: Il rosso dell'Abazia er DEN store rødvinen fra Serafini & Vidotto. Laget av en blanding av typisk Bordeaux-druer, tar denne cuvéen oss umiddelbart til Italia. Teksturen er faktisk fløyelsmyk, tanninene er silkemyke og stoffet er spesielt fristende. Aromatikken i denne vakre flasken er spesielt varm, med noter av mørke frukter (sour kirsebær, bjørnebær), milde krydder (vanilje, kanel) samt pepper og eukalyptus. Helheten er spesielt sjarmerende og uttrykker en kraft som er velbalansert. Passer godt med rødt kjøtt og spekemat. "Fuoriclasse" (enestående) som våre italienske venner sier! Innhold: 75cl Type: Rødvin Druer: Cabernet-sauvignon, Cabernet-franc, Merlot DOC: Montello e Colli Asolani (Veneto, Italia) Lagring: Klar til å drikke nå og kan lagres til 2032 Serveringstemperatur: 16-18°C
Geitrams

Geitrams

Savon Extra Doux Parfumé Chèvrefeuille UTILISERING Ved kontakt med vann, frigjør såpen et kremet og lett skum, som etterlater huden smidig, myk og delikat parfymerte. NETTOVGT 100 GRS passer for alle hudtyper Håndlaget såpe i Villefranche sur mer. matfarge. inneholder ekstrakter av lyng. INGREDIENSER sodium palmate, sodium palm kernelate, aqua/vann, parfyme, ringblomst, palmkjerne syre, glyserin, olivenolje, natriumklorid, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/ekstrakt blomst.
En Dolcerina

En Dolcerina

Karamell med saltet smør... Å smøre eller helle over dessertene, det er så godt! Næringsverdier per 100 g Energi (kcal) = 437 Energi (kJ) = 1822 Fett (g) = 30 hvorav mettet fett (g) = 19 Karbohydrater (g) = 40 hvorav sukker (g) = 40 Proteiner (g) = 1.2 Salt (g) = 0.3 Tilstand: Ny INGREDIENSER: Sukker, kremfløte 35 % fett, smør* halv-salt 18 %, melkek sjokolade BARRY Nettovekt: 210 g Opprinnelse: Korsika
Minervois Domaine Du Siestou - Domaine Du Siestou - LANGUEDOC

Minervois Domaine Du Siestou - Domaine Du Siestou - LANGUEDOC

{"Nez":"små røde bær, modne røde frukter\n","Accord metvin":"rødt kjøtt, vilt, gourmetretter\n","Appellation":"Minervois\n","Conditionnement":"Pakking: Kartong med 6 flasker à 75cl\n","Label":"Beskyttet geografisk betegnelse","Cépage":"Druetype: Carignan, Syrah\n","Bouche":"aromaer av små røde bær og modne røde frukter, orientalske krydder, kraftig men ikke aggressiv\n","Taux d’alcoolémie":"Alkoholinnhold: 14% vol\n","Temps de garde":"Lagringstid: 10 år\n","Œil":"Øye\nrødlig, mørk og intens, lilla nyanser\n","Le conseil de l’œnologue":"serveres mellom 17 og 19°C\n","Vinification":"Maceration semicarbonique. Etter fermenteringen lagres vinen i ståltanker frem til tapping.\n","Millésime":"Årgang: 2019\n","Domaine":"Domaine du Siestou\n","Culture":"Økologisk\n"}
Château Tourril

Château Tourril

En overgang til økologisk landbruk. Nattinnhøsting. Fermentering i temperaturregulerte ståltanker, Pressing. Lagret i temperaturregulerte ståltanker, Lagret på bunnfall, Teknisk kork i kork. Leire-kalkholdige jordsmonn. Øye Rosa farge, lys, med rosa refleksjoner. Nese Fruktig, intens, subtile sitrusaromaer, lette aromaer av ferske frukter. Munn Aromatisk, generøs, fyldig, lette noter av rose, lette sitrusnoter, generøse kirsebærnoter, elegante tanniner, fine tanniner, fete tanniner, rund, lett mineralitet, strukturert kropp, god intensitet, lang ettersmak. Mat- og vinparinger Kalde forretter, Grillede reker, Grillede røde kjøttretter, Asiatiske spesialiteter, Desserter med røde frukter Farge: Rosé Druetype: Cinsault, Grenache Alkohol: 13% Innhold: 300 cl (Flaske)
Rødvin - Domaine La Guintrandy

Rødvin - Domaine La Guintrandy

TERROIR & EIENDOM Sandholdig marl og kobolt, steinete jord. Mediterransk klima, påvirket av Mistral-vinden. Økologisk vinmark beliggende nær landsbyen Visan. DRUESORTER Grenache 85% Mourvèdre 10% Syrah 5% VINPRODUKSJON Manuell innhøsting, delvis avstilket. Maceration i ca. 2 uker. Fullmodnet i tanker på fine gjær før tapping (ufiltrert). SMAKSNOTATER Denne vinen har en elegant rubinlilla farge. Dens duft avslører aromaer av solbær og kirsebær. Smaken er godt balansert med fyldige tanniner og noter av mørke frukter og lakris. Utmerket tilbehør til middelhavsretter, hvitt kjøtt, mildt krydret mat (f.eks. paella eller curry) og rødt kjøtt.
Rivesaltes Tuilé

Rivesaltes Tuilé

I hjertet av et bevart naturlig miljø, på åsene i Aspres. Domaine Rossignol lager nøye viner for hånd.
Château Tour Birol "Biorol"

Château Tour Birol "Biorol"

Kommentar Ligger i hjertet av appellasjonen Côtes de Bourg, kalt "den lille sveitsiske Gironde" på grunn av sitt svært kuperte terreng, strekker vinmarkene seg over et privilegert terroir. De fleste vinrankene er plantet i skråninger og nyter en optimal eksponering mot sør/sørvest i en region som har et mikroklima som gir 10% mer sollys sammenlignet med resten av Bordeaux-vinmarkene. Denne solskinnet, kombinert med leir- og kalkholdige jordsmonn, gjør det mulig å skape atypiske viner som forener fylde og karakter. I 2010 samlet Damien og Anaïs Labiche, søsken som stammer fra en stor linje av vinprodusenter, sin erfaring og overtok de 10 hektar vinmark fra sin onkel, eier av Château Tour Birol. I dag driver de 35 hektar vinmark bestående av atypiske druesorter som petit verdot, caménère, merselan og muscat blanc à petit grains. Druetyper: Merlot (100%) Produsent: Familie Labiche i Samonac (33710) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2020
Château Lapelletrie

Château Lapelletrie

{"Commentaire":"Pierre Jean, 7. generasjon av en vinfamilie, kjøpte Château Lapelletrie i 1930 for å bygge sin drøm. I dag er det hans barnebarn, Anne Biscaye, 9. generasjon, som leder denne eiendommen på omtrent 10 ha, i en familiefokusert ånd. Hun har forpliktet seg til en bevisst tilnærming til ytelse, bevaring av miljøet, samtidig som hun opprettholder høye kvalitetskrav. Hun praktiserer vinifikasjoner med stor omhu, på grensen til infusjon, for kun å ta det beste fra druene.\n\nDégustation\nI glasset finner vi en vin av god kvalitet, med en klar farge, en uttrykksfull og delikat aroma. Vakker granatrød farge. Nesen er fruktig med et hint av vanilje, angrepet er mykt, rundt i munnen etterfulgt av kjøttfulle, silkeaktige og fløyelsmyke tanniner. God balanse, vinen er i harmoni.\n\nCépages: Merlot (90%), Cabernet Franc (10%)\nProdusent: Familie Biscaye i Saint-Christophe-des-Bardes (33330)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Trepakke med 6 - 2019"}
Château Pichon Bellevue

Château Pichon Bellevue

Kommentar Da familien Reclus flyttet inn på Château Pichon Bellevue i 1880, dyrket de bare 2 hektar med jord i polykultur. Siden har eiendommen utviklet seg kontinuerlig: tidligere ble vin solgt på fat på torget i Bordeaux, før den første tappingen på slottet kom i 1982. I dag fortsetter Laurent naturlig arbeidet til sine foreldre, Christiane og Daniel Reclus, med særlig fokus på å ta vare på de 50 hektar med vinmarker i tråd med tradisjon og familieværdier, samtidig som han tilfører et moderne preg. Hans arbeidsfilosofi har alltid vært rettet mot en forebyggende tilnærming fremfor en kurativ, noe som muliggjør en bærekraftig landbruk basert på konstant overvåking av nedbør. Druetyper: Merlot (80%), Cabernet Franc (15%), Cabernet Sauvignon (5%) Produsent: Familie Reclus i Vayres (33870) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2015
Noblet Slott

Noblet Slott

Kommentar Château Noblet, som ligger sør for appellasjonen Blaye Côte de Bordeaux, har vært eid av Pomier-familien i flere generasjoner. Denne vinmarken drives nøye og med stor respekt for miljøet. Vinen, som er resultatet av et grundig parcellaire arbeid, består av merlot, cabernet sauvignon og cabernet franc. Smaking Intens granatrød farge. På nesen er denne vinen fruktig med aromaer av modne røde frukter og fine kryddertoner. I munnen vil du sette pris på den vakre tannstrukturen, myk, rund og godt balansert. En vin å dele i vennskapelig lag. Druer: Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc Produsent: Familie Pomier i Pugnac (33710) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trepakke med 6 - 2020
Château Le Bruilleau

Château Le Bruilleau

{"Dégustation":"Kraftig duft av modne røde og svarte frukter, noter av lær og sedertre, fyldig munnfølelse med klare, tilstedeværende tanniner og en vakker lengde. God struktur.","Commentaire":"Château Le Bruilleau har vært en familieeiendom i fire generasjoner, drevet av Nadine og Serge Bedicheau, hvis vinmark strekker seg over mer enn ti hektar, inkludert 2 hektar med hvitvin, i appellasjonen Pessac-Léognan, i Bordeaux-regionen. På Château Le Bruilleau er innhøstingen manuell, og alle vinmarkene får den beste omsorgen. Modningen av rødvinene fra eiendommen varer i minimum 12 måneder. Som en liten produsent innen de store eiendommene i appellasjonen Pessac-Léognan, blir vinene fra Château Le Bruilleau jevnlig anerkjent av pressen for sin kvalitet.","Cépages":"Merlot (52%), Cabernet Sauvignon (48%)","Producteur":"Familien Bédicheau i Saint-Médard-d'Eyran (33650)","Formats et conditionnements":"Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2018"}
Château Preuillac

Château Preuillac

Kommentar I 1869 arbeidet Edmond Addé, anerkjent av den franske landbrukssektoren med tittelen «Chevalier du domaine», med utvelgelse av høykvalitets druesorter og utvikling av vinmarken til Château Preuillac. Allerede i 1879 vant vinmarken flere medaljer og priser. I 1932 ble den inkludert i klassifiseringen av Crus Bourgeois som ble opprettet dette året. Raymond Bouët gjennomførte en omfattende reorganisering av vinmarken, byggingen av et vineri og en underjordisk kjeller som ble tatt i bruk i 1975. Den 200 m2 store underjordiske kjelleren, som har stil fra 1700-tallet, har blitt en unik struktur i appellasjonen Médoc. Familiene Mau og Dirkzwager kjøpte eiendommen med suksess i 1998. Betydelige renoveringsarbeider ble utført i hele kjelleren og vinmarken, noe som oppfordret Château Preuillac til å skinne og utmerke seg i jakten på sine mål. Druer: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Produsent: Familie Mau i Lesparre (33340) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2015
Château Gaudin

Château Gaudin

{"Commentaire":"Château Gaudin har vært en familieeiendom siden 1901. Fra 4 hektar på den tiden, har eiendommen, takket være 3 generasjoner som har etterfulgt hverandre, i dag 11 hektar med fantastiske vinmarker hvor gjennomsnittsalderen er 40 år. Château Gaudin ligger i Pauillac i Médoc i Gironde. Denne vinmarken har en helt unik beliggenhet, da den er plassert på de grusete skråningene av landsbyen Saint-Lambert i kommunen Pauillac, omringet av vinmarker med prestisjefylte viner.\n\nDégustation\nDuften av Château Gaudin er delikat, kraftig og kompleks; røde og svarte frukter etterfulgt av vanilje og lær, for til slutt å gi plass til lagringsnoter (krydder, lakris, vanilje og eik). På smak er fylden av denne vinen imponerende. Angrepet er både mykt og kraftfullt, stoffet avdekkes gradvis, det er dypt, veldig fint, kraftig og fyldig på en gang, tanninene er av sjelden eleganse samtidig som de er faste, fine og med en uforlignelig tekstur.\n\nCépages: Cabernet Sauvignon (70%), Merlot (30%)\nProdusent: Familie Capdevielle i Pauillac (33250)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 12 - 2017"}
BORDEAUX - RØDVIN

BORDEAUX - RØDVIN

CHÂTEAU DES BOUHETS 2016 12,50% 75 cl
Don Fulano - Tequila Reposado

Don Fulano - Tequila Reposado

Le spiritueux : Denne Tequilaen fra Don Fulano uttrykker på en utmerket måte den perfekte balansen som en Tequila Reposado bør ha. I denne vakre flasken finner man smakene fra den "klassiske" blanco Tequilaen i serien, nemlig fruktige noter (sitrus, appelsinskall), et hint av pepper samt en vegetabilsk og jordaktig tone som uttrykker terroiret. Likevel ligger forskjellen her i de 10 månedene denne brennevinet har tilbrakt på franske eikefat. Dermed kan en fin og smakfull eik merkes i bakgrunnen, som gir en flott tekstur i munnen som minner om kakao. Enten i cocktails eller ren, vil denne Tequila Reposado uansett imponere deg under smakingen! La maison Type: Tequila 100% Blå Agave Innhold: 70cl Alkoholprosent: 40%
BURGUND - RØDVIN

BURGUND - RØDVIN

COTEAUX BOURGUIGNONS PAUL-HENRI LACROIX FØLGENDE 12,50% 75 cl 2017
Adriater - Amaretto

Adriater - Amaretto

Le spiritueux : Adriatico representerer en ny generasjon av Amaretto. Den er produsert av 100 % naturlige italienske ingredienser, inkludert mandler fra Puglia. Disse høstes for hånd, ristes lenge før de destilleres og deretter kombineres med noter av vanilje, kanel, kakao samt et hint av kaffe. Til slutt gir et dryss med salt den delikate touchen som minner om det nærliggende Adriaterhavet. Resultatet er en likør som er to ganger mindre søt enn tradisjonell Amaretto og har en fantastisk aromatikk. En delikatesse å nyte over is eller i cocktails (Amaretto Sour, Amaretto Coffee eller Godfather)! Huset: Adriatico er det vellykkede prosjektet til Jean-Robert Bellanger, en fransk entreprenør som har kommet for å konkurrere med de store italienske merkene på deres eget territorium. I en alder av 40 år bestemmer han seg for å skifte karriere til brennevin og oppretter merket i september 2019. Type: Amaretto Innhold: 70cl Alkoholprosent: 28%